Luhtitalo,  52,5 m2

2 h+avok+vh+kph+s+lasitettu parveke (yhtj.muk 2h+k+kph+s)

312 000,00 €

map Ristiretkeläistenkatu 7, 00710 Helsinki

my_location Katso sijainti kartalla

Tervetuloa näytölle, kohdetta välittää:
Näyttö:
25.09. 15:30

Tervetuloa näytölle, kohdetta välittää:

Näyttö: 25.09. 15:30 - 16:15

Ristiretkeläistenkatu 7, Helsinki, Viikinmäki

Hektisen arjen pakopaikka, vuodenaikojen mukaan vaihtuvat näkymät kuin kauneimmassa taideteoksessa!

Muutaman porrasaskelman päässä, luhtitalon ensimmäisessä kerroksessa sijaitsee hurmaava kaksio, josta avautuu kaikkia aisteja hivelevät maisemat luonnonkauniille kalliometsälle. Asunnon lasitettu, noin 20 m2:n parveke, mahdollistaa erilaisia toimintoja kiireisen arjen rauhoittamiseen. Täällä on tilaa kesähuoneelle, seurusteluun pitkän pöydän äärellä sekä mietiskelyyn rauhallisessa ympäristössä. Parveke toimii lämpölamppujen avulla mainiosti myös inspiroivana etätyötilana keväästä pitkälle syksyyn, ja yli 7 metriä pitkässä tilassa voit kuvata vaikkapa upeita joogavideoita.

Tuon poikkeuksellisen maiseman lisäksi asunnossa, joka valmistunut vuonna 2016, on tilava makuuhuone vaatehuoneineen, olohuone avokeittiöineen ja oma sauna. Hyvin pidetty, siistikuntoinen asunto, jonka seinät on juuri maalattu valkoisiksi, ei remontointia tarvitse, eikä yhtiössäkään ole luvassa kuin huolto- ja ylläpitokorjauksia. Huoneistokohtainen koneellinen ilmanvaihto lämmöntalteenotolla, vesimaksujen tasaus kulutuksen mukaan ja sijainti Viikinmäen kukkulakaupunginosassa ovat arjen luksusta kasvavassa kaupungissa. Asunto sijaitsee myös yhteyksien puolesta loistavalla paikalla: bussipysäkki (linjat 71, 506) löytyy ihan vierestä ja Raide-Jokerin tuleva pysäkki lyhyen kävelymatkan päästä, samoin kuin kaksi ruokakauppaa. Viikin kampukselle on n. 1,5 kilometrin matka.

Arvostatko uudehkon rakennuksen asumismukavuutta, silmiä hiveleviä maisemia ja oman saunan löylyjä. Jos niin tämä voisi olla juuri se oikea koti sinulle. Tervetuloa kotiin!

MYYNTI LKV ARJA ORESCHNIKOFF, puh 050 511 4410 tai arja@oreschnikoff.fi

#viikinmäenkukkulakaupunki #viikinkampus #raidejokeri #sauna #kaksio #lasitettuparveke #hyväkuntoinen #ihanakoti #maisema

Perustiedot

Kohdenumero21925704
SijaintiHelsinki, Viikinmäki
Ristiretkeläistenkatu 7
TyyppiLuhtitalo
Huoneistoselitelmä2 h+avok+vh+kph+s+lasitettu parveke (yhtj.muk 2h+k+kph+s)
Huoneiden lukumäärä2
SaunaOma sauna
ParvekeOn
Asuinpinta-ala52,5 m2
Lisätietoja pinta-alastaAsuinhuoneiston pinta-ala on 52,5 m2 ja sen lisäksi on iso, lasitettu parveke, arviolta 20 m2 (ei tarkistusmitattu).
KuntoHyvä
Kerros1 / 2
Rakennusvuosi2016
Käyttöönottovuosi2016
Tehdyt korjaukset ja remontitSeiniä maalattu, ei edellytä ilmoittamista yhtiölle.

Hinta ja kustannukset

Velaton hinta312 000,00 €
Myyntihinta312 000,00 €
Hoitovastike341,25 € / kk
Yhtiövastike341,25 € / kk
Vesimaksu20oma mittari
Lisätietoja maksuistaVesivastike 20,00 €/henkilö/kk on ennakkomaksu ja tasataan vuosittain käytön mukaan. Yhtiöjärjestys 7 § Tontin osan lunastus: Kunkin asuinhuoneiston osakkeenomistajalla on oikeus maksaa huoneistokohtainen osuus 2 §:ssä tarkoitetun tontin lunastushinnasta yhtiölle, jonka tulee tämän jälkeen seuraavana vuokrasopimuksen mukaisena mahdollisena ajankohtana hankkia vastaava määräosa tontista. Osakkeenomistajan on vastattava lunastuksesta tehtyyn tiedusteluun kirjallisesti yhtiökokoukseen mennessä tai suullisesti yhtiökokouksessa ja samalla kirjallisesti sitouduttava maksamaan huoneistokohtaisen osuutensa lunastuksesta aiheutuvista kaiken laatuisista kustannuksista yhtiökokouksen päättämässä ajassa.

Tilat ja materiaalit

OlohuoneOlohuone avokeittiöineen kylpee valossa. Suurista ikkunoista huikeat näkymät lasitetun parvekkeen yli luonnontilassa olevaan kallioiseen metsään. Olohuoneessa parkettilattia (vesikiertoisella lattialämmityksellä) ja seinät maalattu, käynti suurelle lasitetulle parvekkeelle, joka toimii ylimääräisenä huoneena varhaisesta keväästä, myöhäiseen syksyyn.
MakuuhuoneMakuuhuoneen yhteydessä vaatehuone ja tilaa esimerkiksi työpisteelle. Parkettilattia (vesikiertoinen lattialämmitys) ja seinät maalattu. Ikkuna avautuu omalle lasitetulle parvekkeelle, metsäinen maisema.
Saunan kuvausIkkunallisessa saunassa laattalattia, seinät ja katto paneloitu, sähkökiuas.
ParvekeTyyppi: lasitettu
Suunta: länsi
NäkymätHuikeat kallioiset metsänäkymät koko huoneiston leveydeltä. Tilavalla lasitetulla terassilla voit järjestää vaikka jooga-tunteja mieltä rauhoittavassa maisemassa. Vuodenaikojen vaihtumista pääset ihailemaan taideteoksena, joka rauhoittaa ja virkistää hektisessä arjessa.

Lisätiedot

LämmitysjärjestelmäKaukolämpö, muu
TVKiinteistössä on kaapeli-tv-liittymä
Taloyhtiön nimiAsunto Oy Helsingin Viikinmäen Rinne
KiinteistönhoitoHuoltoyhtiö
Tontin omistusValinnainen vuokratontti
Tontin pinta-ala1 424,0 m2
Taloyhtiöön kuuluuTelian laajakaista kuuluu hoitovastikkeeseen, nopeus 50 Mbits/s
RakennusmateriaaliBetoni
Tehdyt korjaukset ja remontitRakennus valmistunut vuonna 2016, joten tehty lähinnä takuukorjauksia ja normaaleja huollon ja ylläpidon töitä. 2022 ilmanvaihtokanavien puhdistus, mittaus ja säätö
Tiedossa olevat tulevat korjaukset/remontitHallituksen kunnossapitotarveselvitys seuraavalle viidelle vuodelle 2022-2026 normaaleja huollon ja ylläpidon töitä
KattoHuopakate
EnergiatodistusOn
EnergialuokkaVoimassa 7.8.2025
EnergialuokkaC2013
Autopaikka2 kpl osakepaikkoja ja 9 autopaikkaa yhtiöltä vuokrattavissa (6 kpl hallipaikkoja ja 3 katupaikkoja). Hallipaikoista muutama vuokrattu talon ulkopuoliselle, näissä 1 kk irtisanomisaika. Mikäli talon asukkaalla on tarvetta ko autopaikkaan edellä mainittu sopimus irtisanotaan ja autopaikka vuokrataan yhtiön osakkeen omistajan käyttöön.
KaavoitusAsemakaava
Muuta tärkeää tietoaPoikkeukselliset upeat, vuodenaikojen mukaan vaihtuvat näkymät omalta lasitetulta parvekkeelta.

Palvelut ja liikenneyhteydet

PalvelutAlepa Viikinmäki noin 500 m, K-Market Pihlajisto noin 800 m, Prisma Viikki noin 1,3 km, Arabian kauppakeskus noin 3,4 km, Pikkukosken uimarannalle kävellen noin kilometri (autolla 4,5 km), Viikin kirjasto noin 1,4 km.
LiikenneyhteydetBussi 71 noin 100 m (Rautatientori-Malmi), bussi 506 noin 100 m (Myllypuro-Viikki-Kumpula-Pasila-Ruskeasuo) ja bussi 550 noin 750 m (Itäkeskus-Westend). Raide-Jokerin pysäkki tulee noin 750 m päähän (Bussin 550 kohdalle).
KoulutViikinmäen koulu noin 250 m, Pihlajamäen koulu noin 1,9 km ja Helsingin Uusi Yhteiskoulu noin 1,9 km
PäiväkoditUseita alueella, mm Maarianmaa, Aulanko ja Vikkeri

Välitysliike

Yhteystiedot Arja Oreschnikoff LKV | A Oreschnikoff Oy
Lautatarhankatu 10, 00580 Helsinki
arja@oreschnikoff.fi
050-5114410
infoTäydelliset kohdetiedot saat tilaamalla myyntiesitteen, ota yhteyttä välittäjään.

Tervetuloa näytölle 25.09. klo 15:30 - 16:15

  • Luhtitalo, 52.5 m2
  • 2 h+avok+vh+kph+s+lasitettu parveke (yhtj.muk 2h+k+kph+s)
  • map Ristiretkeläistenkatu 7, 00710 Helsinki
  • my_location Katso sijainti kartalla