Kenen käsiin sinä uskot kotisi myynnin?

Se on suurin, vaikein ja tärkein päätös, jonka eteen jokainen asunnon myyjä joutuu. Välittämisen tulee olla henkilökohtaista, välittäjäsi tulee olla ammattitaitoinen, tavoitettavissa ja ennen kaikkea oikeasti välittää tekemisistään - ihan kuin omaa kotiaan olisi myymässä.

Kysy suosituksia ja vaadi parasta varallisuudenhoitoa auktorisoidulta (SKVL) välitystoimistolta!

Tiesithän, että asuntokaupan yksi tärkeimmistä edellytyksistä on oikein asetettu myyntihinta, joka perustuu toteutuneisiin kauppoihin, sijaintiin sekä asunnon yksilöllisiin ominaisuuksiin. Lisäksi tarvitaan ammattitaitoinen välittäjä, joka hallitsee myynnin ja asiakaspalvelun.

DIAS / Digitaalinen asuntokauppa

Käytämme digitaalista kaupantekoalustaa.

DIAS-alustaa käyttävä välittäjä hoitaa myyntitoimeksiantoaan tuttuun tapaan keräämällä toimeksiantoon esitietoja ja käynnistämällä myynnin. Toimeksiannon edetessä välittäjä esittelee asunnon ja ottaa vastaan tarjouksen sekä antaa lisätietoja. Hyväksytyn tarjouksen jälkeen välittäjä luonnostelee kauppakirjan ja käy luonnoksen läpi ostajan ja myyjän kanssa. Kun ehdoista on sovittu, voi välittäjä käynnistää digitaalisen kaupan.

DIAS-kaupat voi tehdä kun:
• Kyseessä on paperisen asunto-osakkeen kauppa
• Osakekirjat ovat pankilla lainan vakuutena
• Osapuolet ovat yksityishenkilöitä
• Osapuolten pankkeina on DIASissa mukana olevat pankit: Osuuspankit, Nordea, Danske Bank, Aktia, S-Pankki ja Handelsbanken
• Kaupat tehdään yhdellä kauppakirjalla ja kauppahinta maksetaan yhdessä erässä
• Ostaja ja myyjä ovat sopineet laina- ja maksuasiat pankkinsa kanssa etukäteen

Soita meille, me tiedämme mitä teemme!

Arviokäynti

Kohteeseen tutustuminen

Tutustumme asuntoosi tai kiinteistöösi paikan päällä.

Markkinatilannekatsaus

Käymme läpi asuntokauppojen ajantasaisen markkinatilanteen ja toteutuneet kauppahinnat.

Hinta-arvio

Annamme realistisen arvion asuntosi tai kiinteistösi myyntihinnasta.

Myymiseen liittyvät asiat

Laadimme myyntisuunnitelman toiveidesi mukaan.

Arviokäyntiin on hyvä varata aikaa noin tunti.

Välityspalveluumme sisältyy

 • henkilökohtainen palvelu asiakkaan yksityisyyttä suojaten
 • auktorisoidun välitysliikkeen lomakkeiden käyttö
 • kaikkien asiakirjojen tilaaminen ja niihin perehtyminen
 • tarvittaessa huoneiston parvekkeen sisustaminen ja ohjeet asunnon parhaiden puolien esiintuomiseen ennen kuvausta
 • huoneistojen kuvaamiseen erikoistuneen ammattivalokuvaajan ottamat valokuvat
 • kohteiden näkyvyys kaikissa nettiportaaleissa eli Etuovella, Oikotiellä ja kotisivuilla
 • laadukkaat, taitetut 12-sivuiset väriesitteet
 • esittelyt joustavasti asiakkaan toivomusten mukaisesti
 • tarjousneuvottelut alan eettisiä sääntöjä noudattaen
 • kaupantekoon vaadittavien asiakirjojen laadinta ja niihin liittyvä mahdollinen juridinen neuvonta alan johtavilta asiantuntijoilta, joka takaa turvallisen asunto/kiinteistökaupan
 • asiakirjojen toimittaminen verottajalle ja isännöitsijälle kaupanteon jälkeen
 • konsultointi uuden asunnon ostoon, sisältäen kohdearviot kiinnostavista kohteista

Asiakkaiden kertomaa

Löysimme Arjan ystäviemme suosituksesta, ja kokemuksemme perusteella myös me suosittelisimme häntä koska tahansa ystävillemme. Arjasta huomaa, että hän haluaa aidosti tehdä ei vain hyvää, vaan erinomaista työtä. Alusta loppuun asti luotettavaa, erittäin ammattitaitoista ja huolellista työtä. Arja piti meidät koko ajan ajan tasalla ja vastasi kaikkiin kysymyksiimme nopeasti. Nopeaa oli myös myynti: toimeksiannon tekemisestä kului vain kaksi viikkoa siihen, että hyväksyimme tyytyväisinä tarjouksen. We didn’t think that selling an apartment could be this stress-free!

Thank you Arja! – Ira & Leonardo,

Kiitos Arja yhteistyöstä. Homma luisti kuin vasta voideltu suksi! Ammattitaitoisen välittäjän kanssa on todellakin ilo tehdä yhteistyötä.

Arja O on myynyt kolme asuntoani. Joka kerta palvelu on ollut selkeää, asiallista ja minua on pidetty hyvin ajan tasalla asuntoni myynnin suhteen. Arja on hyvin tuonut esille kulloisenkin kotini potentiaalin, ja asunnosta on lähdetty hakemaan hyvää ja realistista hintaa. Joka kerta hinta on toteutunut tai on saatu hieman enemmänkin. Pääosin asunnot ovat menneet kaupaksi jo ensiesittelyn jälkeen. Toki ymmärrän, että siihen on vaikuttanut myös asuntojen hyvät sijainnit. Arvostan Arjan tapaa toimia. Myyjälle tuodaan selkeästi ilmi sekä välittäjän, että myyjän oikeudet ja velvollisuudet. Toiminta on siten kaikin tavoin läpinäkyvää. Myyjän kannalta on hyvä, että välittäjä on ollut aina tavoitettavissa ja tuo oma-aloitteisesti runsaasti tietoa myyjälle. Ikinä ei ole tarvinnut arvailla missä mennään. Onkin ollut helppo suositella Arjaa myös muille.