Kenen käsiin sinä uskot kotisi myynnin?

Se on suurin, vaikein ja tärkein päätös, jonka eteen jokainen asunnon myyjä joutuu. Välittämisen tulee olla henkilökohtaista, välittäjäsi tulee olla ammattitaitoinen, tavoitettavissa ja ennen kaikkea oikeasti välittää tekemisistään - ihan kuin omaa kotiaan olisi myymässä.

Kysy suosituksia ja vaadi parasta varallisuudenhoitoa auktorisoidulta (SKVL) välitystoimistolta!

Tiesithän, että asuntokaupan yksi tärkeimmistä edellytyksistä on oikein asetettu myyntihinta, joka perustuu toteutuneisiin kauppoihin, sijaintiin sekä asunnon yksilöllisiin ominaisuuksiin. Lisäksi tarvitaan ammattitaitoinen välittäjä, joka hallitsee myynnin ja asiakaspalvelun.

DIAS / Digitaalinen asuntokauppa

Käytämme digitaalista kaupantekoalustaa.

DIAS-alustaa käyttävä välittäjä hoitaa myyntitoimeksiantoaan tuttuun tapaan keräämällä toimeksiantoon esitietoja ja käynnistämällä myynnin. Toimeksiannon edetessä välittäjä esittelee asunnon ja ottaa vastaan tarjouksen sekä antaa lisätietoja. Hyväksytyn tarjouksen jälkeen välittäjä luonnostelee kauppakirjan ja käy luonnoksen läpi ostajan ja myyjän kanssa. Kun ehdoista on sovittu, voi välittäjä käynnistää digitaalisen kaupan.

DIAS-kaupat voi tehdä kun:
• Kyseessä on paperisen asunto-osakkeen kauppa
• Osakekirjat ovat pankilla lainan vakuutena
• Osapuolet ovat yksityishenkilöitä
• Osapuolten pankkeina on DIASissa mukana olevat pankit: Osuuspankit, Nordea, Danske Bank, Aktia, S-Pankki ja Handelsbanken
• Kaupat tehdään yhdellä kauppakirjalla ja kauppahinta maksetaan yhdessä erässä
• Ostaja ja myyjä ovat sopineet laina- ja maksuasiat pankkinsa kanssa etukäteen

Soita meille, me tiedämme mitä teemme!

Arviokäynti

Kohteeseen tutustuminen

Tutustumme asuntoosi tai kiinteistöösi paikan päällä.

Markkinatilannekatsaus

Käymme läpi asuntokauppojen ajantasaisen markkinatilanteen ja toteutuneet kauppahinnat.

Hinta-arvio

Annamme realistisen arvion asuntosi tai kiinteistösi myyntihinnasta.

Myymiseen liittyvät asiat

Laadimme myyntisuunnitelman toiveidesi mukaan.

Arviokäyntiin on hyvä varata aikaa noin tunti.

Välityspalveluumme sisältyy

 • henkilökohtainen palvelu asiakkaan yksityisyyttä suojaten
 • auktorisoidun välitysliikkeen lomakkeiden käyttö
 • kaikkien asiakirjojen tilaaminen ja niihin perehtyminen
 • tarvittaessa huoneiston parvekkeen sisustaminen ja ohjeet asunnon parhaiden puolien esiintuomiseen ennen kuvausta
 • huoneistojen kuvaamiseen erikoistuneen ammattivalokuvaajan ottamat valokuvat
 • kohteiden näkyvyys kaikissa nettiportaaleissa eli Etuovella, Oikotiellä ja kotisivuilla
 • laadukkaat, taitetut 12-sivuiset väriesitteet
 • esittelyt joustavasti asiakkaan toivomusten mukaisesti
 • tarjousneuvottelut alan eettisiä sääntöjä noudattaen
 • kaupantekoon vaadittavien asiakirjojen laadinta ja niihin liittyvä mahdollinen juridinen neuvonta alan johtavilta asiantuntijoilta, joka takaa turvallisen asunto/kiinteistökaupan
 • asiakirjojen toimittaminen verottajalle ja isännöitsijälle kaupanteon jälkeen
 • konsultointi uuden asunnon ostoon, sisältäen kohdearviot kiinnostavista kohteista

Asiakkaiden kertomaa

Olemme ikuisesti kiitollisia Arjan ammattitaidosta! Yritimme myydä taloamme pitkään, mutta vaihtaessamme loputa ammattilaiseen, onnistuimme tavoitteessamme kolmessa viikossa! Arjalla on otetta olla innostava, kannustava ja rohkea. Arjan silmä tasan näkee, missä myytävä kohtaa asiakkaan. Arja itse on upea, säteilevä ammattilainen, jonka läsnäolo ja asenne myyntityöhön on 100%:sti asiakkaan hyväksi ja uskon, että tämä sama säihkyvä asenne näkyy myös näytöillä. Iso kiitos osaamisestasi. Ilman sinua olisimme yhä lähtökuopassa. Suosittelen sinua lämpimästi kaikille!

Suositus

Luottovälittäjämme Arja on myynyt jo kolme asuntoamme, kaikki yli odottamamme hinnan. 

Arja on äärimmäisen asiantunteva ja työhönsä omistautuva. Yhteistyö Arjan kanssa on miellyttävää ja sujuvaa. Arvostamme sitä, että Arja pitää aktiivisesti yhteyttä niin myyjään kuin potentiaalisiin ostajiin ja hän vastaa kaikkiin mahdollisiin kysymyksiin viipymättä.

Arja on tarkka ja syventyy yksityiskohtiin koskivat ne sitten taloyhtiön kuntoa, lainsäädäntöä tai kaavoitussuunnitelmia.

Arjan asiantuntemus on ollut korvaamaton etu, erityisesti odottamattomissa käänteissä kaupanteossa. Arja mm. hoiti erinomaisesti Helsingin asuntomme myynnin asuessamme ulkomailla: mitkään erikoistilanteet eivät häntä hätkäytä! Viimeisimpänä Arjan asiantuntemus oli arvokkaaksi avuksi sijoitusasunnon hankinnassa. 

Suosittelemme Arjaa varauksetta ja suurella lämmöllä.

Antti & Sara

Hei Arja!

Kiitos oikein hyvästä ja sujuvasta yhteistyöstä! Harvoin löytää niin ammattitaitoista, tehokasta, ystävällistä ja mukavaa kiinteistönvälittäjää, jolla on kaiken lisäksi hämmentävän paljon tietoa asioista. On hyvä tunne, kun asuntovälittäjään voi luottaa ja tietää tämän tekevän vastuullista asuntokauppaa, ottaen huomioon niin myyjän kuin ostajankin turvallisuuden.

Suosittelen sinua täydellä sydämellä kaikille, jotka haluavat hyvän ja kunnollisen välittäjän, koska myös lukuisten suositusten perusteella itse tein näin onnistuneen valinnan. Kiitos vielä aktiivisesta yhteydenpidosta, kattavasta informaatiosta, kaikesta vaivannäöstä ja vinkeistä!

Ystävällisin terveisin,

Katriina Lappalainen